O nama

Tradicija Iskustvo Kvalitet

kozna jakna Nastavljajući porodičnu tradiciju OXXO Doo je 90-ih godina krenuo sa otkupom i obradom sirove kože. Poštujući pravila ovog starog zanata, u posao uvodimo savremenije procese obrade i čuvanja sirovog materijala.

Tehnikom i kvalitetom obrade i konzerviranja ističemo se na polju trgovine sirovinama. Usavršavanje i širenje kruga poslovnih saradnika u narednom periodu omogućavaju nam izlaz na inostrano tržište gde postižemo značajne uspehe. Kako se tržište povećavalo, tako su pred nas postavljani novi zahtevi.

Pored procesa obrade sirovog materijala kao osnovne delatnosti, od 2002 godine uvodimo kompletnu liniju izrade i mrežu u kojoj se vrši prodaja muških i ženskih kožnih jakni. Zaječar je u ne tako davnoj prošlosti bio mesto sa razvijenom kožarskom industrijom, to nam je omogućilo da u skladu sa našim merilima kvaliteta, uposlimo majstore sa dugogodišnjim iskustvom u procesu obrade kože. Stalne posete domaćim i inostranim sajmovima i seminarima pružaju nam uvid u nove procese obrade i kontrole kvaliteta.
Porast prodaje i obrta najbolji je pokazatelj uspešnosti naše kompanije.

Prateći modne trendove u svetu, OXXO Doo je omogućio da naša prodaja kožnih jakni, zahvaljujući uvek novim i aktuelnim modelima, na ovim prostorima bude u stalnom porastu.

Od 2012 godine proširili smo ponudu proizvoda pa u našem asortimanu sada postoji prodaja kožnih aksesoara.
Tokom razvoja naše kompanije poslovni prostor je proširen, tako da sada obavljamo delatnost na 300m² konfekcijskog i kancelarijskog prostora, i 1000m² magacinskog prostora a broj zapošljenih je u skladu sa potrebama stalno rastao i sada trenutno broj 8 stalno zaposlenih lica.

muske jakne Kompletna ponuda naše kompanije obuhvata:

Naš kompletan asortiman možete pogledati i kupiti u okviru prodajnog salona na adresi Izvorski put bb, posredstvom komercijaliste ili putem sindikalne kupovine u vašoj firmi.
U cilju bolje usluge OXXO Doo nudi garancijske rokove na sve kupljene proizvode uz obezbeđen servis.

Konkurencija i mušterije od nas zahtevaju da budemo najbolji u našem poslu zato za vas nudimo kožne jakne vrhunskog kvaliteta, a u cilju širenja na domaćem i stranom tržištu stalno smo u potrazi za novim partnerima, kontaktirajte nas i iznesite svoju ponudu, biće nam drago da ostvarimo saradnju.

krzno

 • merenje odece

  Kožne jakne nude eleganciju i stil u svakoj prilici. Savršeno se uklapaju u svečanu atmosferu ili ležeran susret sa prijateljima.
  Uz pravilno odabranu veličinu, kožna jakna će postati vaš svakodnevni modni detalj.

  Više informacija

 • odrzavanje kozne odece

  Pravilno negovana i održavana kožna odeća održaće svoj sjaj, lepotu i kvalitet dugi niz godina. Sama tekstura kožnih predmeta je to što daje lepotu ovom delu odeće. Saveti kako da vaša kožna odeća uz malo truda, održi izgled kao na dan kupovine.

  Više informacija

 • novosti

  27/01/13
  Kožni novčanici
  30/10/12
  Redizajn prezentacije